Dutch 9th grade students visit Bruges

This week, Dutch 9th grade took a trip to Bruges. The students had to arrange everything by themselves, in Dutch: buy train tickets on a Dutch language website, follow a Dutch map to find specific places in town, order boat tickets, museum tickets and lunch in Dutch.

FullSizeRender

Here are the students’ comments about the trip (in Dutch):

Gisteren gaat de Nederlandse klas naar BruggeJoud
Wij vroegen een paar mensen waar het minnewater was en  vervolgens eindigden we met het vinden van de tuin waar mevrouw D  op ons wacht. De tuin was vol bloemen. De tuin was heel mooi : het Begijnhof.    Jurique
De eerste stap was om het begijn hof te vinden maar we waren verdwaald omdat we waren te verMarie
Na het begijnhof, gaan we naar naar het  Guido-Gezelligplein en pakken een foto met de standbeeld. Na de Guido-Gezellig, wij gaan voor een boottocht. Onze gids was heel interessantIsaiah